Beskyttelse af personoplysninger

Hos Puromega Nordic AS er vi forpligtet til at beskytte vores kunders, leverandørers og andres personoplysninger. I denne privatlivspolitik beskriver vi mere detaljeret, hvordan vi behandler personoplysninger i vores virksomhed, når du handler hos os via vores hjemmeside eller kontakter os på anden vis, f.eks. pr. e-mail, telefon eller min side eller ved hjælp af vores kontaktformular.

Nedenfor finder du oplysninger om, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi gør det, og hvilke rettigheder du har i forbindelse med, at vi behandler dine personoplysninger.

Den dataansvarlige for de personoplysninger, vi behandler, er Puromega Nordic AS i kraft af den administrerende direktør. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler personoplysninger, er vores kontaktoplysninger som følger:

Adresse: Bjørumsvegen 15, 4820 Froland, Norge
E-mail: support@tplus.com
Telefon: +47 21095425
Organisationsnummer: 9160 55 285

Hvorfor vi indsamler personoplysninger, og hvilke oplysninger vi indsamler

Indledning

Vi indsamler og bruger personoplysninger til forskellige formål, afhængigt af om det drejer sig om kontaktoplysninger til vores kunder eller leverandører, udsendelse af nyhedsbreve, eller om du kontakter os i forbindelse med andre formål.

Dine bestillinger

Når du afgiver en bestilling hos os, oprettes der et løbende kundeforhold. I vores system gemmes oplysninger om navn, adresse, telefon, e-mail og fødselsdato. Her registreres også oplysninger om indkøbte produkter og andre løbende abonnementer.

De personoplysninger, der registreres, er primært oplysninger, som vi har brug for til at kunne levere varer til dig og kontakte dig i forbindelse med dit abonnement. Vi behandler personoplysningerne i henhold til den aftale, vi har indgået med dig.

Af sikkerhedsmæssige årsager gemmer vi også den IP-adresse, der bruges til at registrere bestillingen. Det gør vi for at forhindre svindel. Puromega Nordic AS overfører sine fordringer til Arvato Finance AS, som håndterer fakturaindbetalinger og behandler personoplysninger om køb foretaget hos Puromega Nordic AS.

Vi er også forpligtet til at gemme personoplysninger, som leveres i forbindelse med bestillinger, der er afgivet for at opfylde vores forpligtelser i henhold til bestemmelser vedrørende regnskab, håndtering af gebyrer og eventuel garanti-/returhåndtering. Det betyder, at historikken ikke slettes, før der er gået mindst fem år.

Kundeanmeldelser

Når du opretter et kundeforhold til os, vil vi gerne vide, hvad du synes om produktet. Hvis du ønsker at komme med feedback, kan den blive offentliggjort på vores hjemmeside, hvis du giver dit samtykke til det. Så vil dit navn fremgå, hvis du har oplyst det.

Brug af personoplysninger til markedsføringsformål

Modtagelse af nyhedsbrev

Vi tilbyder eksisterende og potentielle kunder at modtage nyhedsbreve, information om vores virksomhed, produktanbefalinger, konkurrencetilbud og andre tilbud pr. e-mail og sms.

Det er frivilligt at modtage disse, og man kan afmelde sig fra vores nyhedsbrev. Det er nemt at afmelde sig fra e-maillisten ved at klikke på linket med afmelding fra nyhedsbrev forneden i den e-mail, du har modtaget, eller ved at kontakte os pr. telefon eller e-mail.

For eksisterende kundeforhold sendes der oplysninger ud om vores varer i overensstemmelse med markedsføringsloven. Vi kan også sende nyhedsbreve, når kundeforholdet er ophørt, eller til andre, der ønsker at modtage vores nyhedsbrev, men det sker i så fald med samtykke.

Brug af cookies

Vores hjemmeside bruger cookies, så vi kan analysere, hvor trafikken kommer fra, og hvad der klikkes på, samt for at producere statistik m.m., så vi kan tilbyde bedre hjemmesider og markedsføre vores produkter.

Mere information om cookies og hvilke cookies, vi bruger, kan findes her.

Sociale medier

Puromega Nordic AS bruger aktivt sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat. Bemærk, at hvis du besøger os via sådanne medier, er det disse websteders privatlivspolitikker, der gælder.

I de sociale medier deler vi nyheder, gode tilbud og konkurrencer. Hvis du deltager i en konkurrence via sociale medier, skal personoplysninger om dig kunne registreres i vores system. Disse registreringer foretages, når du har givet dit samtykke.

Vi bruger også sociale medier til direkte markedsføring, og reklamer om vores produkter kan derfor blive delt på din profil i sociale medier. I forbindelse med dette bruger vi din e-mailadresse til at kunne målrette reklamer. Vi udleverer kun din e-mailadresse til tredjeparter, når vi har indhentet dit samtykke.

Udlevering af personoplysninger til andre

Personoplysninger udleveres kun til andre, hvis det er tilladt ved lov eller i de tilfælde, der er angivet i denne privatlivspolitik. Dette gælder især i forbindelse med levering af bestilte produkter, bogføring eller markedsføring, eller hvis du på forhånd har givet tilladelse til det. I forbindelse med leverancer vil for eksempel de tjenesteudbydere, vi bruger (speditører, logistikvirksomheder, banker), få adgang til de oplysninger, de skal bruge til at foretage bestillingen. Tjenesteudbyderne har kun tilladelse til at bruge oplysningerne med det formål at udføre deres specifikke opgaver.

Puromega Nordic AS bruger eksterne tjenesteudbydere (databehandlere), som kan behandle personoplysninger på vores vegne. Ved sådanne lejligheder indgår vi skriftlige databehandleraftaler for at beskytte informationssikkerheden i alle faser af behandlingen. Hvis du ønsker oplysninger om vores databehandlere, kan du kontakte os pr. e-mail eller telefon.

Al behandling, som vi foretager af personoplysninger, finder sted inden for EU/EØS-området.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til det formål, hvormed personoplysningerne blev indsamlet. Det betyder f.eks., at personoplysninger, som vi behandler med dit samtykke, slettes, hvis du trækker dit samtykke tilbage. De personoplysninger, vi behandler for at gennemføre en kontrakt med dig, slettes, når aftalen er fuldført, og alle aftalemæssige eller lovbestemte forpligtelser er opfyldt.

Puromega Nordic AS tager sikkerhedsproblemer alvorligt og udfører regelmæssigt kontrol for at sikre, at dine personoplysninger håndteres korrekt.

Dine rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger

Du kan kræve at få indsyn ii, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og du kan til enhver tid kræve, at de ændres, rettes eller slettes.

Spørgsmål om håndtering af personoplysninger, rettelse, sletning og lignende kan rettes til support@tplus.com. Vi vil bede dig om at bekræfte din identitet eller komme med yderligere oplysninger, før du kan udøve dine rettigheder. Det gør vi for at sikre, at vi kun udleverer dine personoplysninger til dig – og ikke til andre, som udgiver sig for at være dig.

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få de personoplysninger, du har givet os, udleveret i et struktureret format, der kan overføres. Det kaldes retten til dataportabilitet og gælder for oplysninger, du har givet os ved samtykke eller efter aftale. Du kan finde yderligere oplysninger om disse rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Klager
Hvis du mener, at vores behandling af personoplysninger ikke stemmer overens med den beskrivelse, vi giver her, eller at vi på anden vis overtræder persondatalovgivningen, kan du henvende dig til Datatilsynet. Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter Datatilsynet, på deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk.

Ændringer

Hvis vores tjenester eller reglerne for behandling af personoplysninger ændres, kan de oplysninger, du har fået her, ændre sig. Opdaterede oplysninger er altid let tilgængelige på vores hjemmeside.